Allmänt

Fredagsbloggen

En liten fredagshälsning efter ytterligare ett par dagars uppehåll…. Verkar vara min nya grej, helgblogga! Ikväll har jag varit solokvist hemma. Milo är med sin pappa på hockeymatch, E2 sover i stallet (ytterst oklart, tror inte hon sover just precis i stallet men på gården) och E1 drog iväg med kompisar men borde vara på gång hem snart. Jag har roat mig med att veckohandla på Willys, tvättat och dammsugit. Yay, det har varit mitt fredagsnöje!

Jag jobbade för övrigt jobbat hemma idag. Brukar inte vara så pepp på det för jag tycker generellt att jag är mycket effektivare på jobbet MEN idag reviderar jag min uppfattning. Jag bredde ut mig över hela köksön och köttade på. Fick sjukt mycket gjort och hade schysst flow. Kanske måste börja ta någon hemma dag då och då i alla fall?!

Bra fredag helt enkelt!

Nu har jag landat i soffan och chillar lite med dator och Idol på i bakgrunden. Något annat som är på i bakgrunden är den här lilla rara rackaren:

Den myslyser så fint där i hörnet!

Veckan har också bjudit på fotbollsavslutning för Mille! Han fick medalj och var mycket nöjd!

Nu är det visst dags för Dödligt Vapen 212 eller något sånt! Får man inte missa….