Tjuvstart…

Det är första advent på söndag men jag har tjuvstartat…. Milo bad snällt om en liiiten plastgran till sitt rum när vi var och handlade i helgen och jag kan inte säga nej när han ber så snällt. Den granen åkte upp snabbare än blixten när vi sen kom hem. Han klädde den själv med små röda kulor, jag fick hjälpa till med glitter och belysning. Så gulligt! Sen skulle jag bara testa de adventsljusstakarna vi har för att se om lamporna fungerade…. Och när jag väl liksom testade dem så var det ju onödigt att lägga tillbaka dem i garderoben så då ställde jag fram dem. Hehehe, såg att grannarna hängt upp stjärnor och ställt upp adventsljusstakar så då var det fritt fram!

Passade också på att provsmaka årets glögg igår kväll. Hade tänkt ta en slurk redan tidigare i helgen men med två ungar som hänger med kompisar och på fritidsgården på kvällarna så måste man typ alltid vara körbar. Så det blev Pepsi Max fredag och lördagkväll men igår var alla hemma, ingen som skulle hämtas eller lämnas och DÅ passade jag på. Glöggen var väl…OK…typ. Jag föredrar ju alltid Blossas klassiska vin- eller starkvinsglögg. Så traditionsbunden är jag… Inte desto mindre måste årets glögg alltid smakas!

Funderar på att baka lussekatter till helgen? Samtidigt så vill jag inte…det är bara jag som gillar lussekatter i familjen och bakar jag 45 lussekatter så innebär det att jag äter 45 lussekatter själv. Något jag absolut inte borde göra. Tyvärr.  Jag har en ohälsosam förkärlek för saffransstinna gyllengula katter. Kan äta HUR många som helst!

Ett svar på ”Tjuvstart…”

  1. Saffran i bakverk är det godaste som finns! Och ingen mer än jag tycker det här heller så har precis samma ”problem” som du har…
    Plockar nog fram mina stjärnor och adventsstakar i morgon eller på torsdag, behövs ju ljus i detta eländiga mörker.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.