Nytt år!

Jag är ju en av dem som älskar tanken på ett nytt år. Nytt kapitel. Omstart. Nystart. Vända blad. Alla de där klyschorna blir så oerhört konkreta så här första dagarna in på nya året. Jag har inte satt upp en massa orealistiska nyårslöften MEN en kickstart in på nya året har jag i alla fall gett mig själv i present. Sex veckor med fullt fokus på bra mat och så lite socker som bara möjligt. Dessutom har jag som ambition att fasa ut Pepsi Max från vardagarna och bara unna mig läsk på helgen…. Det kommer bli den störta utmaningen av de alla! Tanken är att det ska lägga ribban för resten av 2018 (och livet). Nu kör vi tre mål mat och lika många mellis per dag. Liknande upplägg som jag körde för mammafitness förra hösten. Något som faktiskt fungerade väldigt väl tills jag åkte på en All-inclusive-resa och gick bananas på buffébordet.

Vad hoppas jag annars på att 2018 ska innebära? Hälsa, familj och kärlek så klart. Att alla får må bra och vara lyckliga. Bara såna ”små”saker liksom 🙄! En semesterresa med familjen vore ju också härligt. Vi får se om vi kommer till Ystad denna sommar?! Det har ju varit en stående önskan från min sida senaste åren – dock haft svårt att få till det rent praktiskt!

Jag måste nästan gå och köpa mig en gammal hederlig papperskalender idag på lunchen för det är något speciellt med att sätta sina tanker/planer/idéer på pränt istället för att knappa in dem i den digitala kalender…. #oldschool

Igår körde vi brasa på TV:n och njöt av sista ledigheten. Granen åkte ut och tomtarna ner i kartong igen. Julgardin och julduk ner i lådan. Adventsljusstakarna får stå kvar några dagar till, det blir ju så mysigt sken av dem. Men nu går vi mot ljusare tider. Sakta men säkert…. Våren är på gång även om vi får vänta ett par månader på den! Håll ut!