Strängnäs Revyn 2018, fredagsfeeling och lördagsnöje!

Förra helgen var jag på Strängnäs Revyn! Jag är kanske ingen urtypisk revy- eller buskismänniska men fy fasen så kul det var! Jag är så imponerad av hur duktiga ensemblen är och hur oerhört mycket tid de ”offrar” för att sätta ihop flera timmars underhållning… Uppfattar de ens att det är jul eller repeterar de all vaken tid hela december? Premiären var på nyårsafton och sista föreställningen går av stapeln i mitten av februari. Har ni inte redan gått så rekommenderar jag att ni per omgående hugger varsin biljett och ser till att komma dit!

Bästa numret i hela föreställningen hette ”En riktig hitlåt” och jag skrattade så tårarna rann – så där härligt när man bara skrattar och skrattar, torkar tårar och skrattar lite till! En riktig energikick!

Vi, jag och tre vänner, passade på att kombinera nöje med nöje och åt middag på Harrys innan det var revydags. Gott och mysigt. Jag gillar ju Harrys, lagom fancy för den här trötta oglammiga morsan. En bättre fredagskväll helt enkelt.

Den här fredagen tillbringas i soffhörnan med datorn. Mille och Andy är i Smehallen medan jag blev kvar hemma. Det har varit en hektisk vecka och jag känner mig rätt trött. Så idag vila i soffan. Imorgon födelsedagsfirande av ett stycke pappa. Det vankas traditionell kalkonmiddag i Eskilstuna framåt eftermiddagen. Yummy! Kalkon passar mig och Andy utmärkt. Vi kör på med ”kostschemat” som mer är ett planeringsschema av ”vanlig mat” och det rullar på ganska bra tycker jag. Vi har kört snart fyra veckor. Två veckor kvar. När vi är klara ska jag avrapportera resultatet. Jag är kass på träningen men kosten går OK.

Nu ska jag sätta tänderna i årets fotobok! Dags för den tredje i ordningen….