Kostschema, godischock och tillbakablick…

Snart har det gått 6 veckor sen vi startade med CRFitness lilla kost- och träningsschema. Hur har det gått då? Vi har inte avslutat helt än så några exakta siffror har jag inte åt er men kosten har gått OK. En del avsteg i samband med födelsedagsfiranden osv men i det stora hela rätt OK. Träningen? Not so much…. Tycker det är tråkigt och kan inte riktigt överyga mig om att det är en god idé FAST JAG NATURLIGTVIS VET att det är en strålande idé att träna. En sak i taget helt enkelt. Jag kommer tvinga Andy att fortsätta med kosttänket ett tag till. Liiiite har nog hänt på vägen och mer hade såklart hänt om jag kopplat på regelbunden träning men som sagt….det är svårt att lära en gammal hund att sitta och jag behöver ta det stegvis.

Det underlättar inte heller när det här dyker upp på dörrmattan!

Den allmänna taktiken var att se till att allt åts upp ASAP så det inte blev liggande i skafferiet….. Oklart om det var helt rätt taktik men uppätet är det i alla fall!

Mamma har levererat lite gamla bilder – herrejösses…. Detta är typ 20-25 år sen. Helt sjukt. Pagen har i alla fall aldrig blivit omodern eller så har den helt enkelt kommit tillbaka med besked. Kul i alla fall att jag och blondinen till höger fortfarande umgås!

Jag fick också en bild på mitt tonårsjag och när min äldsta son såg bilden utbrast han med illa dold förtvivlan i rösten ”men det där är ju jag….” HAHAHA, vi är faktiskt sjukt lika om man bortser från håret.  Stackars barn, vi får se om han återhämtar sig från chocken! 

Nu ska vi försöka nyttja denna söndag till max. Imorgon är det måndag och arbetsdag igen. Min närmaste kollega har sagt upp sig vilket känns rätt trist. Krävs lite eftertanke kring hur detta ska hanteras…. Men tills dess att jag funderat klart så satsar vi på måndag, regionmöte, galamiddag och sen är det visst fredag igen. Häpp.