Vad längtar jag efter?

Häpp så var det ny vecka. Häpp så var det snart ny månad. Häpp så var det snart vår. HOPPAS jag i alla fall… Verkar åka på några riktigt kylslagna nätter framöver men snart måste det väl vända? Jag längtar så sjukt mycket efter att kunna krypa upp i en fåtölj i uterummet och njuta av sol och värme!

Men i väntan på våren har vi lite annat att se fram emot:

  1. Största storbarnet fyller 15 år den 27 februari. Det betyder att han vill ha moppe. Vi börjar med teorin i mars. Sen måste väl all snö och is försvinna innan han får övningsköra. Jag håller också på att traggla med hans lämplighetsintyg.
  2. Mellofestivalen den 10 mars. Jag och fyra galanta damer ska ta oss upp till storstan och besöka Mellofestivalen live. Sist jag gjorde det satt jag i taket och trodde jag skulle svimma av svindel. Förhoppningsvis lite bättre platser denna gång? Vi har fått dem i julklapp så jag hoppas att maken inte snålade! 😀
  3. Storbarn nummer två fyller 13 år den 16 mars. Två tonåringar i huset. Yaaay. Guuuud så kul…typ….eller INTE!!
  4. Påsklov: egentligen är det inget att se fram emot. Alla typer av lov är djävulens påfund för alla utom de lediga ungdomarna. Alla rutiner ställs på ända. Det ska helst käkas pizza alla dagar i veckan. De ska vara vakna tills solen går upp. De blir helt enkelt som gremlins all vaken tid. Föredrar rutiner och skoldagar! Betydligt skonsammare mot mamman i familjen.
  5. Sen är väl ändå våren här med besked! Det längtar jag efter! Förra året låg jag i någon slags nära-döden-dvala hela april. Åkte på lunginflammationen från helvetet och missade liksom hela påsken, hela april och hela våren kändes det som. Inget jag rekommenderar.

Något jag INTE ser fram emot…. Den 7 april tar mitt liv typ slut i drygt två veckor. Då tar Andy med sig Milo och åker till USA på semester. Jag stannar hemma och jobbar. Jag kommer dööööö. Två veckor utan min bebis. Herregud, har redan lite grov ångest för det…

Men just nu funderar vi inte mer på det. Då går jag sönder en smula. Nu ska jag istället städa köket och stuva in minstingen i sängen!

Just det….ser fram emot ett frisörbesök också. Blond? Brunett? Kort? Långt? Rak lugg? Sne lugg? Ingen lugg? Den som lever får se….

Bildresultat för kaosredan frisyr