Long time no see….

Nu var det ett tag sen sist…. Skolavslutningar stod på schemat då och nu är alla barnen officiellt på sommarlov. Härligt och jobbigt på samma gång. Härligt för barnen men själv tycker jag att det är lite jobbigt när alla rutiner plötsligt upphör. Att (vilja) vara vaken till kl 04 och sova till tolv… Inte optimalt i långa loppet! Men det är bara att kriga på, fördelarna uppväger nackdelarna och om något år eller två så är det väl dags att börja sommarjobba! Rutinerna lär komma tillbaka framåt hösten.

I övrigt så roddar jag på på mitt nya jobb. Känns toppen och jag börjar så smått komma in i rutiner och processer. Påminner mycket om hur jag jobbat tidigare så det ska väl gå bra! Jag jobbar förresten med rekrytering – kanske ska förtydligas!

Vad har mer hänt sen sist? Vi har varit på jättemysigt studentfirande strax utanför Malmköping, jag har gjort en omstart med LCHF. Inget annat fungerar då jag är urdålig på kost så nu backar jag hem till något jag åtminstone vet har fungerat. En gång i tiden. För länge sen. Men ändå – omstart för tusende gången….

Idag är det midsommar och vi firar på hemmaplan… Lite sill-lunch följt av grillmiddag framåt kvällen. Vi röstade om huruvida vi skulle åka in på Midsommarfirandet vid Visholmen men Milo vägrade så vi andra kapitulerade och vi blev kvar hemma. Vädret pendlar mellan duggregn och strålande sol. Extremt oförutsägbart! Andy tittar på fotboll och jag har bullat upp mig i uterummet med dator och Pepsi Max. Livets liv! Duschat men inte ens sminkat mig. Haha, chill delux!

Liten bildbomb för att sammanfatta senaste veckorna:

Milo har haft sin första ”skolavslutning”, nu har han checkat av förskoleklass och det är dags för ettan i höst. Om han är peppad? Nja, han är mest orolig för att det kommer bli mycket mindre fri lek och mer skolarbete. Ack så rätt han har…. Kämpa Mille, bara minst tolv år kvar!

15 juni hade vi bröllopsdag…som vi typ glömde…. Typiskt mig oss, vi blev iaf påminda och åt en lite finare middag framåt kvällen! Nästa år får vi satsa på att fira lite mer!

En tripp till frisören har jag också hunnit med, lite blondare och lite kortare. Back to blonde tydligen!? Åtminstone ett tag framöver!

Studentfirande i Astrid Lindgren-idyll!

Fotbolls-VM i full gång och jag lyckades (by accident) klä mig passande! 

Midsommarafton och vi skördade hela TVÅ jordgubbar ur eget land. De åt Milo upp till frukost och sen fick ICA stå för jordgubbsleveransen!

Nu är det tydligen snart dags för dagens andra VM-match och jag misstänker att middagen får vänta tills matchen  är slut!

Trevlig Midsommar på er! Hoppas solen skiner och ni är pigga, nyktra och glada (åtminstone om ni har barn med er)! Är ni utan barn så hoppas jag att ni är pigga och glada!

Och att solen skiner på er! 🙂