Värmebölja, tvättkaos och ompackning…

Hemma sen ett par dagar nu. Vi har mest tvättat och flämtat sen dess. Över 30 grader varmt hela dagarna och marginellt svalare kvällstid. MEN snart är det höst. Jag rabblar det som ett litet mantra när värmen gör mig sur och svettig…

När det gäller Skåne så gav det sjuk mersmak och om det inte var så inihelvete långt bort så hade jag lätt börjar knarka Hemnet och leta sommarstuga! Nu tror jag vi går nöja oss med att hyra stuga när vi åker tillbaka!

Nu har vi tvättat, utan överdrift, 12 maskiner med tvätt och ska under dagen packa om väskorna för imorgon drar vi till Leksand för lite stugcamping ett par dagar. De stora barnen stannar hemma och – mot bättre vetande – tar ”hand om” huset! 😳 Känns inte särskilt tryggt men de har sin bas hos sin pappa men får gästspela här vid behov… får se om huset står kvar?

Dagarna hemma har vi enbart gått mellan tvättmaskin och SPA-bad! Tempen är sänkt i badet och det svalkar faktiskt lite när man kliver i!

Det är de här små rackarna som ska göra Leksands sommarland i veckan!

Nu dags att ta tag i dagen och kanske börja se över skåp och lådor inför packning. Det blir shorts och mjukiskläder – är man på camping så är man! Lämnar dock Foppatofflorna hemma….