Dag fyra, Sommarlov SVT och bad!

Ställde klockan och drog in till Malmö på morgonkvisten. Klockan 08.00 var vi på plats för att titta på inspelningen av Sommarlov. Hanna Ferm (idol) uppträdde, det var 200 grader varmt och 30 omtagningar. Lite segt faktiskt men Mille var hyfsat nöjd och det var ju hela poängen med utflykten. På vägen tillbaka stannade vi i Vellinge på Majas Cottage – de säljer bl.a. jättefina ljuslyktor och lite annat smått och gott. Vi shoppade och åt lunch där, jättemysigt!

Väl tillbaka i stugan la jag mig en stund, sprängande huvudvärk – antagligen pga värmen. Piggade på mig, tog en Ipren och krängde på mig en bikini – sen var det baddags! Jag kände ett tvångsmässigt behov av att ha badat på den här resan och så blev det! Jag och Milo plaskade runt medan Herr Badkruka satt kvar på stranden och tittade på…

Imorgon förmiddag vänder vi hemåt… Hade gärna stannat längre men det får bli ett annat år. Skåne, Ystad och Österlen har överträffat alla mina förväntningar gånger tolv. Jag är ohälsosamt avundsjuk på alla som faktiskt bor här året runt! Havet alltså – nyckeln till det mesta! ❤️

Nu avrundar vi kvällen här i den lilla stugan, imorgon ska bilen packas, stugan städas och sen mot Stränkan igen!

….på tisdag packar vi om bilen och drar på nästa stug-äventyr! Häpp!