Mors Dag, Trollebo och god mat!

Grattis lilla mamma på Mors Dag! Min mamma har ju redan blivit lite uppvaktad men vi åker ut till henne ändå idag och fikar lite i hennes sommarstuga, Trollebo. Den ligger strax utanför Eskilstuna och där har jag tillbringat varenda helg under större delen av min uppväxt (tills jag fyllde 15 år i alla fall, då lockade stan mer på helgerna).

Jag hade min farmor i stugan intill och mormor och morfar typ 250 meter bort i en annan stuga. Rena rama Andersson-gettot!

Efter fika i Trollebo bär det av till min pappa där vi ska få mat! En riktigt lyxig dag alltså…. Hade en ambition att springa i morse innan det blev för varmt men lillgrodan somnade om och jag med. När jag sen vaknade var det redan 20 grader varmt och jag skjuter lite på springandet till framåt kvällen. Får hoppas att jag kan uppbåda någonslags lust att springa bland myggen ikväll istället.

Lillgrodan har fått en tand, eller åtminstone kan man se (och känna) en liten vass pigg som är på väg upp. Pirayan blir nu piraya på riktigt!

Hmmm… Telefonen ringde, nya planer! Tur att vi redan uppvaktat mamma för hon var lite krasslig så vi skippar Trollebo idag och åker direkt till pappa lite senare istället.

Några bilder från fredagens tripp till mamma. Milos premiärutflykt till Trollebo!

20120527-101353.jpg

20120527-101408.jpg