Nu verkar det vara färdiglyxat!

Igår blev det bryn- och fransfärgning av min vän Veronica som driver en salong här i Strängnäs, http://www.faceitstrangnas.com/ – Tack snälla V som gav mig behandlingen i födelsedagspresent!

Nya bryn och lite färg på fransarna!

Ilade sen vidare till nästa ställe för en timmes fotvård, en annan mysig födelsedagspresent! Riktigt skönt och nu slipper jag iaf skämmas för mina fötter när det är dags att kasta upp dem i förlossningssängen…

Sen var det dags för ett besök hos BM, inga konstigheter där. Allt verkar vara bra och det är bara till att vänta, vänta och vänta. Bokade in ett nytt besök den 11 oktober (bf+1) som jag hoppas att jag slipper gå på. Har gått över tiden båda gångerna förrut så jag hyser väl inga större förhoppningar om att den här lilla grodan skall komma tidigare!

Sen var det bara till att hämta E1&E2, hem, laga mat, städa av, hänga tvätt, plocka ur diskamaskin och sen tillslut däcka i soffan – precis som alla andra dagar. Andreas spelar ishockey och är borta någonstans mellan 4-6 kvällar i veckan….kan bli lite tungt ibland att hinna rodda alla vardagssysslor men det går!

På dagens agenda har jag en fika på stan inplanerad med C & L, det var ett tag sen vi sågs så det ska bli riktigt kul! Det är svårt att få vardagen att synka när man är fler än två inblandade – krävs lite framförhållning och planering..

Den där maratonkvällen med Twilight-filmerna som jag planerade att ha i september verkar brinna inne också – trist men kanske lika bra det. Vet inte om jag pallar att sitta still i en soffa 6 timmar i sträck…. Låter säkert konstigt men ryggen är inte vad den borde vara!

Tänkte försöka mig på ett brödbak i eftermiddag också! Premiär faktiskt, 39 år och har aldrig bakat en limpa, men någongång ska väl vara den första!

Nu dusch, sen fika på stan!