Trött och svullen som en boll!

Har nu lämnat barnen på skolan och har en barnfri vecka framför mig, känns både skönt och tråkigt på samma gång. Det ska faktiskt bli skönt att kunna sova ut på mornarna och bara rå om sig själv samtidigt som man saknar de små illbattingarna. Nu vet jag ju att de kommer ha en supermysig vecka med sin pappa så jag kan med gott samvete lägga mig på soffan och slappa lite… Är fortfarande snorig och lite hängig men det går iaf åt rätt håll så jag hoppas det ska släppa snart!

Nu är det lite drygt en vecka kvar till bf och jag har fortfarande inte en endaste liten känning, förbereder mig på att gå över tiden – igen!

Idag har jag inga planer överhuvudtaget, ska nog försöka ta mig in till C och äta lunch med henne. Mest bara för att få en tid att passa – annars fastnar jag nog här i soffan utan att göra någon nytta alls. Andreas spelar hockeymatch ikväll, seriepremiär, och i vanliga fall hade jag såklart åkt och tittat men nu känns det inte så lockande att sitta i en kall ishall i 2,5 timmar (på en stenhård läktare dessutom)… Blir nog hemma, tänder 100 värmeljus och bäddar ner mig i soffan med fjärrkontroll, mobil och dator!

Mina fötter (och fingrar) är fortsatt svullna och jag känner mig som en elefant!

När det gäller resten av helgen så hoppas jag på lite shopping på lördag och en tur till Örebro på söndag för att gratulera Andreas syster som fyller år idag!

Borde nog packa den där BB-väskan också, bara för att ha det gjort! 

Nu dags för lite nytta innan det blir thaimat i stan!