Zinnias, Race och Fest!

Haft en härlig dag trots ihärdigt regnande! Drog iväg en sväng till Zinnias efter lunch, det finns så mycket fint så ni anar inte. Där skulle man kunna spendera hela veckopengen lätt som en plätt! Jag hittade en otroligt fin variant av Greengate-porslinet, gick i grått. Hur snyggt som helst. Handlade en liten present åt en granne och fick även med mig tvätt- och sköljmedel hem från Laura Ashley. Det ska bli jättespännande att prova. Mer info följer om det när första omgången tvätt fått åka ett varv tillsammans med Laura.

En otroligt snäll granne gav Milo deras Brio Race, en barnvagn för er som inte vet :-), och den hämtade vi på eftermiddagen. Den vagnen ska provköras redan imorgon. Så. Himla. Snällt! Tack för det!

Jag har även hunnit med ett litet planeringsmöte tillsammans med Lotoft i de djupaste Malmbyskogarna. Jag och Lotoft ska ha en liten fest tillsammans för våra gemensamma vänner i slutet av oktober och det krävs lite planering för att få ihop bitarna. I dag var det musiken som fick sig en genomgång. Det är inte helt lätt det där. Jag och Cissi är rätt olika, inte minst när det gäller musik! 🙂 Nu har vi diskuterat låtar, spellistor och musiksmak (eller bristen på den) tillsammans med Mr Dj och hans fru. Både gott och trevligt. Besöket slutade dessutom med att de fiskade fram en ”bras-galler-grind” som jag fick köpa för en billig peng. Nu kan vi elda även när Milo är vaken.

20120929-211252.jpg

Dessutom har jag möblerat om lite i köket. Eller möblerat tillbaka är kanske rätt ord. Köksbordet skiftar håll titt som tätt.

Andy kom hem med en kalasfin flaska rödvin som fick en solklar HISS när jag ställde frågan på fejjan/Instagram. Jag är ju så extremt dålig på rödvin men det här verkar vara en bra flaska att övningsdricka… Fint ska det vara!
20120929-211301.jpg

Som sagt. En mycket bra dag!! Nu vann dessutom Modo vilket innebär att Andy är en glad pojkvän, det är ju alltid trevligt. När Andy är glad får jag massage. Alla glada, win-win helt enkelt!

Ett svar på ”Zinnias, Race och Fest!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.