Vinn en ljuvlig necessär från Lisbeth Dahl!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Nu var det dags för tävling igen!

Denna gång i samarbete med Butik Tre Små Rum i Strängnäs. Butiken där du hittar både designerplagg (bla Odd Molly och ChillNorway) och fantastiska inredningsdetaljer för både små och stora hem.

Nu på lördag, den 6 oktober kl 10.00, så öppnar butiken på Hospitalsgatan 7 i Strängnäs. Passa på och gör ett besök om du har vägarna förbi!

För att fira öppnandet så sparkar vi igång denna tävling redan idag där du nu har möjligheten att vinna en ljuvlig necessär från danska Lisbeth Dahl!

Söt rosa necessär från Lisbeth Dahl

För att vara med i utlottningen av lilla godbit (värde 195 kr) så gör du så här:

1. Gilla Butik Tre Små Rum och  Kaosredan på Facebook och tipsa gärna era vänner om tävlingen. På så sätt missar du inga spännande nyheter, tävlingar eller erbjudanden framöver. Har du inte Facebook (jag vet att ni finns även om ni är få 😉 ) så sprid lite gillande till någon/några i er närhet så får ni var med ni också!

2. Skriv en kort kommentar här i bloggen –  ”jag gillar och vill vara med och tävla” och voila, du är med i tävlingen. Om du av någon anledning har svårt att kommentera här så skicka ett mail till kaosredan@hotmail.com

Lätt som en plätt!

Tävlingen pågår fram till och med den 10 oktober och sen lottas necessären ut bland er som varit med. Vinnaren presenteras i bloggen och på facebook senast den 12 oktober. Vinsten finns att hämta i butiken Tre Små Rum eller skickas till dig om du bor för långt bort för ett besök!

Ta chansen att lägga vantarna på den här lilla rosa skönheten, det blir inte så mycket enklare än så här!

Lycka till!!

35 svar på ”Vinn en ljuvlig necessär från Lisbeth Dahl!”

  1. Jag gillar och vill vara med och tävla. (Läs -nesesären är sjuukt snygg och jag vill vill vill vinna den. Dessutom vågar jag inget annat än att tävla i dina tävlingar. Jag vill inte få onda ögat av dig..;))

  2. Gillar, Gillar, Gillar 🙂 En fin liten lovely sak där man kan ha faktisk…. vad som helst! I mitt fall skulle det bli det lippgloss 🙂 Vil gärna vara med och tävla ! 🙂 🙂

  3. Kan inte missa chansen att vinna den rosa karamellen! Går in pÅ Facebook och gillar genast 🙂

  4. Åh jag diggar både din blogg å butiken!! Min necessär är gammal och ful, den gör mig alltid sur. En rosa med rosett skulle passa mig fett 🙂 haha

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.