Fotboll, fashionista och frossa!

Nu är det söndagskväll i huset vid skogens slut! Ungar ska samlas in och buntas ihop och sen skickas i säng. Själv lär jag väl bli sittandes med datorn i knät ikväll för det var tydligen någon JÄTTESPÄNNANDE fotbollsmatch på TV kl åtta ikväll… Då har vi ändå haft fotboll rullandes på dumburken sen klockan tre typ! Det tar visst aldrig slut!

Tippen klarades av och sen åkte vi till Zinnias. Var ju sugen på den grå varianten från Greengate, det var 30% rabatt på den hela helgen. När vi kom dit var det STÄNGT. Åh, vilket misslyckande. Fail som Elliot skulle ha sagt. Butiken öppnade visst inte förrän kl 12 på söndagar. Bara att åka hemåt igen. Där sparade jag några kronor….som jag istället fick spendera på nya gummistövlar åt Elvira. Vi flängde runt halva Strängnäs idag och när vi äntligen hittade ett par billiga bra gummistövlar på Coop så var det tvärnobben från min lilla fashionista. Det var fel färg, fult mönster och alldeles för ”killiga”. Jag försökte med allt men nej, det var inte förhandlingsbart! Vidare in på Intersport och där hittade hon ett par McKinley som fick godkänt. Tre gånger så dyra som dem på Coop – nu jäklar gäller det att det regnar mycket resten av hösten så vi får valuta för pengarna!

Väl hemma så kom mormor förbi och tog E1 och E2 på svamputflykt här i skogarna kring Åsby. Resultatet av den utflykten var 0 svampar och lera upp över öronen. Där fick vi lite valuta direkt. Skönt!

En mustig höstgryta har premiärlagats här hemma under eftermiddagen också. Gick både bra och dåligt. DÅLIGT för att köttet var segare än ett bildäck efter angiven tid i receptet och BRA för att köttet blev OK efter ytterligare en timme på spisen. Andy tog det säkra för det osäkra och tryckte i sig en bakispizza innan grytan var klar. Så mycket tilltro har han till min kokkonst. Som straff ska han få äta champinjonomelett hela veckan!

Något annat som gått dåligt, rent av USELT är min kost denna helg. Chips, godis, smörgåsar, ostbollar – allt jag hittat har jag skyfflat in och frossat i. Jag kör all-in hela helgen så blir det nya tag imorgon! 😀 I frysen står en liten bytta från Ben&Jerry också som ska få hålla mig sällskap när fotbollen rullar på TV:n… Yummy!

Mina gummistövlar har också luftats idag! Det var liksom en sån dag…

20121007-181524.jpg