Glossybox – den unika nyårsboxen!

Undrar vad som boar i den här lilla boxen då? Spännade värre…. 🙂 Ska det bli samma hype som runt MetroMode-boxen? Alla sminkälskare lär väl i alla fall beställa snabbare än blixten! En perfekt julklapp kanske?

2 svar på ”Glossybox – den unika nyårsboxen!”

  1. Längtar som en tok tills december , då boxen skickas ut om jag nu inte misstar mig ? De lär väll bli samma hype och klagande som med metro mode boxen. Att vissa fick boxen och andra inte , att vissa beställde fler boxar medans andra fick gå utan.
    De ska iaf bli jätte spännande med nyårs boxen. Beautyfreak som man är 🙂 Sen är de ju trevligt med en box fylld med bara smink. Lyxigt värre 🙂

    Hann du få tag på en metro mode box ? Vad tyckte du om den ?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.