Have mercy on my thighs…

Ja du, träningsvärken eskalerar för varje vaken minut… I morse genomförde jag århundradets mest oinspirerande träningspass på crosstrainern. 30 långa tråkiga minuter ”bara för att”. Imorgon är det avslutning och föräldramatch i innebandyn. Have mercy… Jag kommer vara invalido resten av veckan!

Förutom träningsvärken så har jag lite ont i huvudet och är sjukt trött efter att ha fastnat i ”nya” bloggen halva natten…. Det krävs lite mer av en här än på wp.com – plugins hit och plugins dit! Inte helt enkelt!

Det som grämer mig mest är att alla bilder är borta…. Jag har ju laddat upp hundratals bilder  sen jag startade och nu är de väck. Jag tror att man ev kan klicka på bildikonen och komma till gamla bloggen och se bilden där men jag är inte säker eftersom den förra bloggen fortfarande är stängd (även om jag tror att wp.com kommer öppna upp den inom kort igen). Får ta mig en funderar på om jag ska försöka gå igenom och ladda om en del av bilderna. De jag har kvar…

Ikväll är det julavslutning på Karlavagnen så det är bara att ladda om batterierna och göra sig redo för att packa in barnflocken i bilen och åka tillbaka till skolan om ett par timmar… Med lite tur så dyker barnens mormor och far upp och hjälper till att hålla ställningarna. Andy har tyvärr träning och kan inte följa med.

En liten tupplur skulle sitta fint men det kan jag nog glömma. Pannkakor har utlovats till middag och när det gäller såna saker har mina ungar ett minne utan dess like.