Jäkla skitdator!

Vår bärbara dator håller på att flippa ur helt. Inte nog med att batteriet är helt slut och måste ersättas. Nu rasslar datorn galet mellan varven och vägrar koppla upp sig mot vårt trådlösa nätverk. Just precis i detta nu så fungerar det men den kan lika gärna logga ur och dö vilken sekund som helst. Paddan är ett fantastiskt substitut men när man ska skriva krönikor eller längre blogginlägg så är datorn nästan ett måste.

Har varit iväg och fikat med några vänner på morgonkvisten. Alltid lika mysigt, vad skulle man göra utan sina tjejkompisar? Livet vore bra mycket fattigare utan dessa träffar med mängder av skratt, kaffe och skvaller. Aj lajk alåt! Milo fick stanna hemma med Andy, nu för tiden är Milo inget bra fikasällskap eftersom han lever rövare och kastar grejer omkring sig så fort han blir det minsta uttråkad. Andy måste ju dessutom härdas och vara själv med lill-terror lite grann eftersom de två ska roa varandra själva på heltid from nästa måndag.

En vecka kvar i friheten sen in i gruvan igen…. Det börjar så smått gå upp för mig att jag ska börja jobba igen. Kan inte påstå att jag längtar men det ska ändå bli lite kul att få tillbaka ett liv utanför Åsby! Mina arbetskamrater är ju fantastiska så det ska nog gå bra!!

Jag skulle gärna åka och träna nu men tror Andy morrar om jag överväger att sticka iväg på egen hand igen så det blir nog till att stanna hemma. På sin höjd en tur till ICA och bunkra med några flaskor Pepsi Max!

Nu ICA. Sen vika tre ton tvätt och drömma mig bort till varmare breddgrader!

91 DSC_0051 DSC_0212