Idrott för hela slanten….

…dvs andra idrottar och jag tittar på! Det är i princip vad denna dag gått ut på. Började med Viljans avslutningscup på Vasavallen där Elliots lag med Pojkar 03 spelade. De var riktigt duktiga även om det inte riktigt räckte hela vägen. Elliot är lite som tjuren Ferdinand, han luktar liksom hellre på blommorna än spelar med de andra pojkarna… Nästa lördag är det avslutning i bowlinghallen något jag vet att åtminstone Elliot ser fram emot.

Efter fotbollen så bidde det ishockey i Åker! Riktigt kul och spännande match som slutade med seger till Åker… Bebis är ju delvis gjord på Åkersgener så man kan ju hoppas att allt adrenalin i hallen kanske skyndar på honom en aning – inte för att jag tror det men man kan ju hoppas!

Nu är vi i alla fall hemma igen, har tänt en brasa och Andy stökar lite i köket. Vi blev lite lata och skippade lördagsmiddagen igår så den tar vi idag istället…!

Just nu är mitt största problem hur jag ska slå ihjäl morgondagen… Min eviga sidekick och bästa sällskap C ska ju åka på SPA i Etuna vilket innebär att jag får käka frukost själv! Att föda barn har jag liksom räknat bort nu, har en tid på förlossningen i Etuna på onsdag för bedömning och hyser inga förhoppningar om att det ska ha hänt något innan dess…….

Städa, tvätta, torka, damma, diska kan man ju alltid göra men HUR kul är det?! Skittrist!Elliot på cup

2 svar på ”Idrott för hela slanten….”

  1. Hittade din blogg idag, och nu har jag läst alla inlägg, och jag har skrattat och gråtit om vartannat (undrar om Farmor har problem med hormonerna):):) Kram Svärmor<3

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.