Årskrönika, oktober till december 2011

Sista delen! De sista månaderna kan ni ju läsa om här i bloggen och känns ganska färska i minnet. Omväxling förnöjer så här kommer det en resumé i ”länk-form”….
Oktober:
Hela oktober handlade i princip om väntan! Väntan på bf, väntan på värkar, väntan på igångsättning…. Vänta, vänta, vänta! MEN till slut kom han, Milo Alexander Sollén!

Det här är den allra första bilden på Milo, jag hade vaknat efter snittet och blev inrullad i sängen till avdelningen där han låg de första 20 timmarna. Älskade lilla stora bebis!

November:
Andreas fyller år och firas här hemma i Åsby av nära och kära. Resten av november passerar rätt obemärkt förbi, handlar mest om att bara vara och återhämta sig efter snittet, snusa på bebis, sova, äta och byta blöjor.
I slutet av november åkte vi till Örebro och hälsade på Jossan och Thomas, lite shopping, hockey och god mat bjöds det på innan det var dags att åka hemåt igen.
December:
Julkalendern drar igång! Populäraste inlägget var nog i alla fall lucka 23! Det gäller fortfarande förresten så om intresse finns följ instruktionerna bara…
Vi förlovar oss, ja egentligen gjorde vi det ju redan den 23 oktober men beställer och får ringarna nu i december!
Jul och nyår firades i Åsby med släkten. Jul med min familj och på nyår kom även Andreas släkt hit. En lugn och härlig jul- och nyårshelg!
Det har varit ett händelserikt och spännande år och nu ser jag fram emot ett minst lika bra 2012! I år ska jag ta hand om mig själv och min familj, gå på fester, träna, åka utomlands, fylla 40 år och ta reda på vad jag vill göra när jag blir stor!

Har jag missat något? Det har jag säkert…. Det är därför det är så bra för mig med bloggen, här samlar jag mina dagar och glömmer jag något så kan jag leta här!