Efter en hel del nojjande…

…under kvällen igår så känns det lite bättre idag! Försökte nå min ordinarie BM men hamnade i någonslags ”vi ringer dig under dagen”-kö. Efter lite detektivarbete och hjälp av BAZ-Fia så fick jag tag på en fd barnmorska, tack snälla Maria Almér för terapiprat, som kunde svara på några av alla mina/våra frågor… Hon bekräftade i stort allt som läkaren sa igår och kunde svara på de frågor som dykt upp under eftermiddagen/kvällen igår. Känns betydligt bättre nu….

Nu ska jag försöka skippa min oro och helt enkelt bara invänta måndagen. Har inget hänt innan dess så blir det snitt, måndag eller tisdag – hur som helst så bör det komma en (brontosarurus)bebis i början av nästa vecka!

Nu ska jag ta mig samman och rulla in i duschen! Framåt tolv blir det lunch med Daymaker-tjejerna, en gammal hederlig tradition!

Klem Klem som Sivan skulle ha sagt!