Sliten Åsa!

Nu har vi röjt och plockat hela dagen och det ser ändå ut som ett bombnedslag. Andreas är på hockey, Milo sover och jag har självdött i soffan med E1&E2. Vi tittar på The Voice och de äter godis. Jag tittar på. Det ser gott ut. Väldigt gott.

Jag har hämtat skrivbordet hos Helén och det blev jättebra åt Elvira! Helens gulliga sambo och son bar ut skrivbordet åt mig. Andy hade jag lämnat hemma med alla barnen, trodde jag skulle greja det själv men icke då. Tur att de var hemma och kunde hjälpa till! Elvira är helnöjd och har boat in sig och fyllt alla lådor med pennor och papper. Ska försöka ta ett kort imorgon och lägga upp.

Jag har även försökt sätta upp lampor och rullgardiner i ungarnas rum men  fick ge upp, man behöver ju vara bläckfisk för att kunna hålla, mäta, måtta, markera och skruva samtidigt…. Jag blir så illa tvungen till att vänta tills imorgon!

Imorgon blir det födelsedagsmiddag i Eskilstuna eftersom världens bästa pappa fyller år! På söndag ska vi vallfärda till Kvitten och sen måste vi väl börja röja undan i vardagsrummet….

Slut för idag, tack för idag!