Hembakta semlor och finbesök!

Idag har vi haft finbesök från Örebro, faster Jossan och hennes Thomas kom på besök! Milo hade sovit sig i form inför besöket och vaknade pigg och glad precis när de kom. Lillgrodan kroknade lite på slutet och blev en riktig pipgroda, slocknade nästan direkt när de åkt! Precis när man tycker man har en fungerande rutin så ändrar lillgrodan på något, nu har han börjat somna tidigare på kvällarna men följer istället upp det med fler matpauser mitt i natten….. De där nätterna när han sov nonstop typ 10 timmar på raken är ett minne blott!
Vår granne Carina kom dessutom förbi med hemmagjorda semlor så det blev en riktig fikafest på eftermiddagen. Karaktären sattes åter på prov och jag åt faktiskt lite mandelmassa-grädde från Andys semla ”bara för att”. Det var såååå gott!!! Helst skulle jag vilja kasta i mig både kladdkakan och semlorna, typ slicka faten….
Thomas och Milo chillar i soffan! Det norrländska lugnet höll M glad och nöjd en stund sen var det full rulle igen…. I bakgrunden ser man våra fina nya tapeter också, helnöjd med dem!!
Nu blir det soffan resten av kvällen för oss. Imorgon har E1&E2 friluftsdag, jag hoppas verkligen inte att det blir 15 minusgrader för de små stackarna. Vi ska nog åka dit och hälsa på dem en stund. De ska visst åka pulka och skridskor, grilla korv och äta medhavd matsäck. Mysigt!