Gäspar käken ur led…

Ikväll har det varit extremt lugnt här ute i Åsby. Lite matlagning och nu snurrar en tvättmaskin. That´s it. I övrigt bara slött och slappt. Storbarnen är uppdelade ikväll, Elliot hos sin pappa och Elvira hos mig. Därav tystnaden. Elvira själv gör inte mycket väsen av sig!

Imorgon är det torsdag och nedräkningen börjar tills Andy och Milo kommer hem, nu har halva tiden passerat och snart är det dags. Då får de komma hem och smaka på den svenska vintern som omväxling från sol, bad och poolhäng! Men innan de kommer hem så ska jag hinna med att fasta lite minsann, jag har ju tjatat om det länge och nu är det dags.

På måndag kör jag igång, jag startar med tre dagar för att känna av hur det går och hur jag mår! Det kan bli hur spännande som helst och jag får väl förvarna mina stackars kollegor att de har lite humörsvängningar att förvänta sig… Kör jag tre dagar så är jag färdigfastad tills killarna kommer hem (de landar sent onsdag natt) och jag misstänker att Andy är glad om han slipper mötas av en sur och hungrig fru det första han gör…hahaha! MEN om jag mår bra så dammar jag av två dagar till och kör hela kuren. Det visar sig!

Idag är det vilodag med träning men imorgon är det förhoppningsvis dags igen!

Nu vänta ut tvättmaskinen. Sen sova!fasta

Känns lite scary det här! Tack för den julklappen liksom… 🙂 Jag håller er så klart underrättade, vare sig ni vill eller inte så får ni följa med på min fasta. Kila ner till hälsokosten och köp er ett eget paket så kan ni haka på vettja! Roligare att lida tillsammans….