Ensam och övergiven…

Eller kanske inte övergiven direkt mest ensam. Och jag gillart! Ljusen tända, brasan brinner för fullt. Bara jag, padda, dator och telefon. Storbarnen har lämnat Åsby och nu övergått i sin faders ömma omsorg. Själv laddar jag inför morgondagens tjejmiddag genom att göra….absolut ingenting. Jag hade en kort överläggning med mig själv huruvida jag skulle göra en kraftansträngning här hemma ikväll eller om jag skulle vänta med det tills imorgon. Varför göra något idag som du kan göra imorgon? Där hamnade jag efter ihärdiga överläggningar med mig själv. En gigantisk balja chaite och några rostade smörgåsar till middag och jag är nöjd. Jag ska plöja ett avsnitt eller två av SoA innan jag somnar – det är min enda plan för resten av kvällen.

*Plingeling* Nu ringde precis Milo och Andy upp på Skype från Kanarieöarna. De har det bra, solar och badar. Ca 20 grader och det verkar inte gå någon nöd på dem. ”Lite långtråkigt” tror jag Andy sa…. NJUT säger jag. Vädret här hemma är knappast något att längta till! Riktigt kul att kunna skypa även om bild- och ljudkvaliten är rätt svajig. Jag får i alla fall prata och vinka lite till Milo. Det räcker bra för mig!
20140117-202543.jpg
20140117-202619.jpg Dagens lilla minishopping blev ett doftljus från Voluspa!20140117-202533.jpg
Nu är det dags att logga ut här och logga in i Charming för att se vad mina favorit MC-killar roar sig med i avsnitt tre av säsong fem.