Hej hej hallå!

Idag var en sån dag där jag hade kunnat sova prick hela dagen om jag inte haft något att hänga upp dagen på, nämligen kvällens middag och det faktum att jag inte gjorde ett skit igår i form av städning och förberedelser! Satte klockan på 07.45 för att ringa storbarnen och agera nöd-väckarklocka. Nu var de uppe så det behövdes inte. Denna gång. Elliot hade cup i Södertälje och tidig samling. Sen somnade jag om och vaknade ytterst motvillligt närmare klockan 11. Var då så trött att jag lika gärna kunde ha somnat om och vaknat vid den här tiden istället. Men jag släpade mig upp och röjde av det värsta. Nu ska jag dra och träna för att sen hämta upp min co-host Cissi så vi kan handla lite inför kvällen. Extremt opretto middag, klädkod mysbyxa. I love it.

Så nu träning. Sen leka hemmafru.

PS. Såg två avsnitt av Sons of Anarchy igår innan jag somnade. Jag ska inte spoila handlingen för jag har ett par kompisar som är strax bakom mig men HERREGUD så sorgligt det var. Grät som lille skutt – tur att jag var ensam hemma! HAHAHAHA!