Spöken, hot och kall ända in i märgen…

Söndag. Sov länge men vaknade av ett sms och inbjudan till en ”gå-igenom-fastan” fika i giraffstallen så det var bara att kliva upp och ge sig iväg i snöyran. En kaffe, lite fasta-instruktioner och en del garv senare så var vi klara. När vi ändå var uppe i varv så passade vi på att gå en powerwalk i snöyran. 20140119-161247.jpg

20140119-161255.jpgVi var ute i en timme och tio minuter, det kändes inte speciellt kallt då men när jag väl kom hem så var jag stelfrusen och kall ända in i ryggmärgen. La mig i ett skållhett bad och tinade upp till slut i alla fall. Nu har jag ätit lite rester från gårdagens tjejmiddag, japp det blev tacos så klart, och nu tänkte jag koka lite kaffe och beta av några avsnitt av Sons Of Anarchy igen.

Jag får kanske sällskap av Elliot ikväll, ett storbarn som förbarmar sig över i sin lilla ensamma mamma! 😉 Igår när vi satt här och tjattrade efter middagen så dunkade det på altanen ett par gångar, jag tror det var grinden till altanen som stod och slog i blåsen, och sen knäppte det lite lustigt i hallen också… Så när tjejerna lämnade mig här sen och åkte hem så var jag inte så kaxigt. Stora tomma hus mitt i mörka natten har den inverkan på mig! Men ev spöken var snälla och höll sig lugna resten av natten och när jag väl somnade sov jag gott!

Gårdagen var jättetrevlig. Vi åt och drack lite smått och gott. Mia hade med sig en Asti Cinzano, sött och gott. Underskattat! Jag drack några cider också, gamla favoriter som jag inte druckit på flera år. De smakade riktigt bra, inte lika söta som ”vanliga” cider är! Kan bli en ny(gammal) favorit igen!20140119-161305.jpg Vi blev så mätta att vi glömde bort Ben&Jerry som tålmodigt väntade i frysen. I vanlig ordning har vi vältrat oss i det förflutna, skrattat åt gamla synder och planerat för nästa träff i Evas nya kök. Visst Eva? 😉

Jag försökte ta några bilder under kvällen men när de började kasta tacoskal på mig och hotade med att dränka kameran i salsa så gav jag upp. Så tyvärr. Inga bilder att bjuda på.

Nu kaffe och Jax. Sen mys med Elliot.