En kallsup saltvatten på morgonkvisten.

Dag 1 av fastan. Jippie liksom,, nu är vi igång. Jag började denna måndag med att dricka vatten utblandat med två teskedar av något vidrigt tyskt salt, ungefär som att klunka i sig två deciliter ljummet snuskigt saltvatten direkt ur medelhavet. Nu har jag en slurk juice och lite örtte att se fram emot till nio-fikat. Just nu känner jag mig lätt illamående efter saltet och en viss oro inför vad saltet ska göra med mig mage under förmiddagen….(i instruktionerna är tipset att man har en toalett nära inpå första förmiddagen för att saltet sätter fart på magen). Lagom kul när man ska tillbringa dagen på jobbet…

Jag ber redan om nu om ursäkt för ev bajsattacker och hemsk kroppsodär. Tydligen utsöndrar man alla möjliga konstiga slaggprodukter under fasta så jag lär inte lukta hallonbåtar framöver…. Förlåt.

I övrigt är allt toppen. Elliot kom igår kväll och vi hade en riktigt mysig kväll ihop framför ”Extrem Överlevnad” med Bear Grylls – en superkille som klarar alla möjliga strapatser runt om i världen. Han kan ALLT eller som Elliot sa ”den killen hängde verkligen med på sina lektioner”.  beargrlls

Nu packar jag ihop min juice, min buljongtärning och några tepåsar. Mot jobbet. Dag 1 – bring it on!