Dag 1!

Jag mår illa. Inga problem att fasta efter den där baljan saltvatten vi drack i morse. Jag mår fortfarande illa och det känns som om det bubblar saltvatten i halsen på mig. Vilken tur att jag strax ska få skölja ner det med lite äppeljuice och en kopp örtte. Mmmmm!

Jag fick världens roligaste spontanpresent på morgonen. Ett pannband med texten #nofilter – sjukt roligt OCH passande. Frågan är väl om hon tycker jag helt saknar filter eller att jag inte behöver några filter…. Tyvärr sätter jag en slant på alternativ ett! #nofilter Jag har nu för tiden tappat alla filter och börjat säga saker rakt ut (kanske inte alltid helt passande)… En typisk åldersgrej. Alla pensionärer tappar filter och tror att de med ålderns rätt kan säga vad som helst, ex ”vad tjock du blivit”… Vet ni vad jag menar? Inte för att jag går runt och kallar folk tjockisar men ni vet, när man tröttnat på att linda in sånt som alla redan vet och istället säger det rent ut. Den typen av ”lull-lull-filter” har jag tappat helt. Hehehe, det vore förstås mer smickrande om det berodde på att jag inte behövde några filter men tyvärr….20140120-093715.jpg

*fikapaus*

Nu har jag druckit lite äppeljuice och ört-te till frukost och nu mår jag rätt bra igen. Illamåendet är borta! Nästa anhalt är buljonglunch!

20140120-093726.jpg

Ett svar på ”Dag 1!”

  1. Haha! Ja, äldre människor tappar nog filter, lägg sedan till att mina föräldrar har sitt eget filter redan innan, ja då blir det rätt absurt ibland. Som när de säger till vår äldsta son, då 23, som pga sjukdom inte kunnat träna och lagt på sig lite, ”att du ser tjock ut, det klär dig”. Till saken är att han är 196 cm lång och aldrig väl kan se liten ut. Kan väl meddela att det kanske inte var direkt vad han ville höra då han kämpade hårt med att få livet normalt igen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.