Bästa och sämsta!

Fredagar är bästa och sämsta dagen på veckan. Härlig för att det är just fredag och sämst av precis samma anledning. På fredag kväll kommer en hel arbetsvecka över en – som ett jäkla godståg pang på bara – och jag har bara en enda önskan från det att jag åker från jobbet tills jag går och lägger mig. Att få sova. Idag släpade jag mig hem och i mysbrallorna, tvingade i mig lite mat och några chips. Sen har jag legat på soffan hela kvällen och nu är jag så trött att jag liksom inte pallar att gå och lägga mig. Bedrövligt.

Jag borde kanske försöka packa lite och plocka fram lite tider inför morgondagens lilla utflykt till Stockholm och Cinderella men jag skjuter nog på det tills imorgon. Först ska lillgrodan portioneras ut till sin faster som ska vara barnvakt och sen ska vi haffa bussen till Stockholm. Jag hoppas vädret blivit bättre tills imorgon… Jag saknar redan lillgrodan!

Men nu äntligen sova.

Sjukt dåligt med ”riktiga” bilder senaste dagarna. Jag själv har några extrema ”fuldagar” just nu. allmänt vintereländig, blek, dåliga hårdagar, svullen, ful så jag fastnar inte på bild och sen är det ju kolsvart från morgon till kväll och hur kul är det att fota prylar då?? Ge mig VÅR!! Dö snö dö!