Google, potatismos och hockey!

Googlar sönder datorn efter Hollywood Undead-kläder åt E1. Hittar ingenting vettigt, en del finns på Ebay men det tar ju sån tid innan det kommer och känns lite sådär att skicka efter en t-shirt från typ Thailand som kommer, tidigast, om en månad. Tyyyypiskt, varför kan ungen inte bara gilla Justin Bieber eller One Direction. Där dräller det av tröjor, prylar, kepsar överallt…. Jag tyckte jag var smart och beställde en ”egen” tröja till honom för någon vecka sen, hittade en snygg bild på nätet, gjorde en egen tröja och la en beställning. Men sen tog det stopp, min tröja stred visst mot upphovsrättslagen så det bidde ingen tisha. Jag får kanske ge upp detta för stunden.

Idag när jag kom hem från jobbet så stod maten på bordet, det är sån sjuk vardagslyx så det liknar ingenting…. Potatismos, fisk och remouladsås. Dukat och alla ljusen tända. Aj lavv it! Andy kastade i sig maten och drog sen iväg på hockey. Just nu ligger de under, jag följer matchen på nätet, men hoppet är det sista som överger en!

Just nu får jag nog ge upp googlandet och gå och lägga mig! Jag kommer ingenstans idag och får återgå till plan B när det gäller födelsedagspresenter!HOLLYWOOD