Kan detta vara sant?

Vad tror du?! Idag fick jag en länk till en artikel skickad till mig av en kollega. Tillsammans oaaade och ahhhhade vi över detta till och från under förmiddagen. Läs mer HÄR!

vattenvattenvattenHon har alltså druckit tre liter vatten om dagen i en månad och resultatet ska alltså vara det ni ser ovan.  Är det ens möjligt? Jag inser så klart att både smink, ljussättning och photoshop kan ha fixat resultatet och vattnet kanske inte har ett smack med saken att göra MEN det är värt att prova. Jag tränar en del, svettas, är dålig på att dricka annat än Pepsi Max och tänker ge vattendrickandet ett seriöst försök. Mest på kul men med en liten förhoppning om att det kanske faktiskt gör lite nytta också. Om inte annat så minskar våra utlägg för Pepsi Max rejält i alla fall! 🙂

Så from imorgon så dricker jag 3 liter vatten om dagen. Jag har med hjälp av min bästa vän Google kollat runt lite och det ska alltså inte vara skadligt att dricka den mängden vatten varje dag. Imorgon tar jag ett FÖRE kort och sen dricker jag allt det här vattnet och om 30 dagar tar jag en EFTER bild. Vad sägs om det? Hahahaha, häng på vettja och gör samma sak du. 3 liter vatten per dag och två foton. Lätt som en plätt! Sen delar vi med oss av resultaten om en månad och (förhoppningsvis) oaaar och ahhhaar vi åt varandras bilder eller så skakar vi lite på huvudet åt vår egen dumhet. Men då har vi i alla fall provat! Vatten har vi i kranen så det blir billigt – billigare än både botox och restylane! 😉

Det blir månadens utmaning!

Ett svar på ”Kan detta vara sant?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.