Darriga ben och helgfeeling!

Fredag. Och det märks. Till och med vädret är på gott humör! Strålande sol, blå himmel och riktigt skönt ute! Jag tränade på lunchen. Det var så där sjukt jobbigt att jag fortfarande, 4 timmar senare, är helt matt i musklerna och det är jobbigt att bara resa sig från kontorsstolen. Fördelen att träna sig så där trött, matt och nästan urholkad är att när man tränar får man unna sig godsaker. Jag är ju ett stort fan av allt som är ätbart och idag blev det mangosorbé på tre-fikat. Hela jobbet vallfärdade ner till glasskiosken nedanför. Mango, fläder, mjukglass, oreos, lakrits, jordgubb… Bara fantasin sätter stopp! Ägarinnan kommer göra många kronor på oss Daymakers i sommar!

Nu är det strax dags att runda av en hektisk vecka. Jag ska förvisso plöja in ett par timmars jobb både lördag och söndag MEN det görs hemma vid köksbordet och känns inte så betungande. Åtminstone inte just nu.

Ikväll ska grillen fram och det är dags att provsmaka Lallersteds pepparsås. Mat gör mig larvigt lycklig! 🙂

Nu sista rycket. Sen heeeeeeeeeeeeeeeemfärd!

Nästa vecka är det dags för Vårruset. Idag kom våra nummerlappar, det ska faktiskt bli riktigt roligt. Jag hoppas att solen skiner på oss även då!

20140516-162637.jpg