En höststorm runt knuten!

Idag har vi inte hunnit med hälften av vad jag hade tänkt mig men det gör inget. Vi har haft en riktigt mysig dag i höststormen! Alltså det blåste och regnade något alldeles galet i morse när vi vaknade. Milo var hos doktorn på förmiddagen och det gick bra. Vi fick betapred och Ventoline utskrivet ifall detta kommer tillbaka. Läkaren kändes cool och lugn, vi gör inget mer nu utan håller bara lite uppsikt på honom. Imorgon blir det förskolan igen för Millekille. Jag tror faktiskt han längtat lite! Efter läkarbesöket åkte vi till apoteket och sen blev det en ”för-att-jag-är-duktig-hos-doktorn-fika” på stan. Själv drack jag lite kaffe och dregglade över Milos chokladboll!

Jag har gått igenom kameran och kommer skriva skriva ihop ett litet inlägg om resmålet, hotellet, maten osv. Vad vi tyckte helt enkelt! Tills dess så få ni hålla till godo med några spridda bilder. När man sitter och fipplar med kameran hittar jag olika filter, mer eller mindre lyckade! Här kommer några bilder!

IMG_0147 IMG_0146 IMG_0126

Tycker de här svartvita lite gryniga bilderna blir rätt coola, känns lite som något man hittat hemma i mormors byrålåda!

IMG_0113

Århundradets största njutare. Ingen kan konsten att njuta av sina godsaker som Milo. Han använder liksom hela kroppen! ♥

IMG_0099

 

Familjen Svennebanan på solsemester!