Fredagen fortsätter leverera!

Det blev en bra dag trots allt! Frisörbesök, bortskämd av snälla kollegor, lunchdejt med Lotoft och kolapaj på eftermiddagen till fikat. Alltså denna vecka har varit katastrof kostmässigt (och träningsmässigt) men det är väl bara att bryta ihop och komma igen!

Kvällen avslutas i soffhörnan tillsammans med Elvira och hennes kompis Lovisa. Elliot försvann iväg till en kompis över natten och Andy flydde till Eskilstuna för att titta på hockey. Total tjejdominans alltså och jisses vad de bubblar de små liven! Hahaha, nio år gamla och helt besatta av killar. Hur ska detta sluta? 🙂 Gulligt och lite skräckblandat samtidigt. När blev de så stora? Hur gick det till?

Milo är utskriven från sjukhuset också. Fredagen bara fortsätter att leverera goda nyheter! Vi pratade med dem för ett par timmar sen och då var det full rulle på den lilla igen! Skönt att höra, jag längtar ihjäl mig men jag vet att han har det toppen! ♥

Imorgon ska jag ta med mig storbarnen på bio- och middagsdejt! Vi ska se Pojken i Guldbyxorna och sen gå iväg någonstans och äta bara vi tre. Supermysigt (hoppas jag 😉 )

Nu Idol och fortsatt tjejskvaller med brudarna här i soffan!

IMG_2092.JPG

IMG_2096.JPG

IMG_2093.JPG

IMG_2098.JPG

IMG_2100.PNG