Husvisning, flytt och att vara rätt hemmakär!

Lördag. Cheatday. Dock smakar inte fusket lika gott när man fuskat i veckan också… Konstigt det där?! Idag äter vi i alla fall och ser glada ut. Andy dricker och ser ännu gladare ut skulle jag tro. Han har lagfest och det brukar ju kunna sluta som en mindre katastrof. Kan bli spännande…

Jag ska ta storbarnen och gå på bio här i Snäs. Pojken i Guldbyxorna blir det, har bara hört bra recensioner. Jag hoppas den matchar förväntningarna!

Jag har hunnit med en husvisning också. Inte för att vi (direkt) går i flytt-tankar men det dök upp ett litet hus här ute på ”ön” häromveckan och idag var det visning. Ganska många familjer på plats och ett rätt bra utgångspris. Dock är huset för litet för oss. Ett sovrum saknas och det var rätt ont om förvaringslösningar inomhus. Bra läge men inte optimalt hus. Tydligen var det höga radonvärden också vilket innebär någon typ av installation av ytterligare ventilation. Jag kan inget om sånt men det lät jobbigt. Hahahaha! Inget för oss men det ska bli kul att se vad slutpriset landar på! Jag ska försöka följa det om möjligt.

Hem igen efter visningen för en snabblunch innan vi ska iväg igen. Kändes bra att komma hem efter att varit på visning, jag trivs i vårt hus vid vägens slut. Förr kallade jag det alltid ”Lilla Rucklet på Prärien” men nu har vi faktiskt renoverat prick hela huset sen vi flyttade in och nu är det helt OK, Jag är ju rätt ointresserad av inredning (tyvärr) och det skulle säkert kunna göras 100 gånger finare om någon med lite öga för finish kom hit och viftade med trollstaven.

Nu mot giraffstallen på dejt, sen bio!

IMG_1974.JPG
Drömmer mig tillbaka lite…