Back to basics!

Nu är jag tillbaka på jobbet efter en morgon hos frisören! Idag tycker jag själv åtminstone att jag var rätt modig som både slingade och klippte av en bit av håret. Kanske ingen jätteförändring för andra men ett stort klipp för mig! 🙂 Nu är jag tillbaka på min framåtlutande uppklippta page och med lite ljusare slingor. Back to basics helt enkelt!
IMG_2087.JPG

IMG_2086.JPG

 

Statusen när det gäller Milo är att han fortfarande är kvar på sjukhuset och de behåller honom där en stund till. Oklart om han blir utskriven idag. Han är i alla fall bättre, bortkopplad från droppet och äter med rimligt god aptit igen. När jag pratade med farmor Annica så var det full rulle på honom i bakgrunden – vilket kände skönt att höra! ♥ Nu håller vi tummarna för att alla mediciner kickar in så de får åka hem ikväll och slipper sjukhussängen en natt till!

Mina urgulliga ♥ fantastiska ♥ underbara ♥ kollegor (vänner!) hade lämnat lite uppmuntrande godsaker på mitt skrivbord! Precis vad jag behövde!! Tack, ni är BÄST!

IMG_2071.JPG

 

Några intensiva timmar kvar, sen HELG! Som jag har längtat………..