En salig blandning och dagens tips…

Idag är ingen vanlig dag, nej det är Lotofts födelsedag! Hipp Hipp Hurra för världens bästa Cecilia Margareta! Må din födelsedag bli alldeles fantastisk!

Ute regnar det och blåser, URtypiskt höstväder. Jag älskart! Själv vabbar jag med Milo idag. Han är pigg men vi tog en dag för säkerhetsskull.Medan Mille chillar i soffan så har jag passat på att ringa runt till försäkringsbolagen ang Milos sjukdomsvistelse utomlands. Jag kom på att vi faktiskt har en barnförsäkring i TryggHansa, förutom reseförsäkringen via hemförsäkringen, som vi aldrig någonsin utnyttjat (trots att vi nog faktiskt kunnat gjort det ett par gånger tidigare). Jag tecknar försäkringar här och var, utan att egentligen veta vad de innehåller och sen glömmer jag bort dem. Som av en slump fick jag en försäkringsspecifikation precis efter att vi kommit hem från Mallis och där stod det prydligt uppradat allt som ingick i försäkringen, bla ersättning när man åker in och akut och viss ersättning för varje dag på sjukhus. Gjorde en anmälan och mycket riktigt så hade vi ju rätt till en slant där. Tack för det! Det blir dagens tips! Gå igenom dina försäkringar och ha koll på vad du har rätt till!

För att göra dagen perfekt så skulle ett samtal från tvättmaskinsreparatören sitta fint också…. Har nog glömt att nämna det men i fredagskväll fick tvättmaskinen spunk och klappade ihop. En stor fjäder som håller upp hela tvätttrumman har gått rakt av. Att INTE ha en tvättmaskin är lite halvjobbigt i en familj på fem personer där åtminstone ett par har träningar, gympa, bad och rullar sig i leran på dagarna. Tvättberget växer explosionsartat i badrummet och Elliot börjar se lite desperat ut. Snart är det slut på t-shirts och han får börja plocka fram ”finkläderna” dvs sånt som han HATAR. Hahahaha!! Vi har garanti på maskinen så jag bara väntar på att bli uppringd av någon snajdig maskinreparatör som kan komma ut och montera in en ny fjäder. Alltid är det något!

Morgonmys med den här lilla godingen!

IMG_2170.JPG

IMG_2171.JPG

Härligt väder minsann, regn, regn och lite mer regn!IMG_2168.JPG

Milles medicinarsenal! Här ska det puffas, puffas och puffas under hösten/vintern! Nu hoppas vi att vi slipper fler akutfärder in på sjukhuset! IMG_2174.JPGHa en fortsatt härlig tisdag! Det ska vi ha……