Helgpyssel, hotellfrulle och egen tid!

Klockan är tolv och vi har redan hunnit med en hel del. Hela skocken slocknade tidigt igår, storbarnen nerbäddade i dubbelsängen hos mig vilket var mysigt i ungefär 4 minuter sen fick jag panik och smög upp och la mig i Milos härliga säng. Han har ju en stor 1,20-säng där man har oceaner av plats och sover som en gud! Eftersom vi alla slocknade tidigt så vaknade vi även rätt tidigt. Vi startade dagen, efter sedvanliga syskonbråk, mammasammanbrott och gapande, på Roggebageriet för en hotellfrulle. Jättegott men så ovärt att ta med kidsen dit. E1 åt melon och drack juice. Inget annat. E2 petade i sig lite annat men var mest fokuserad på att dränka sina våfflor med sylt och sen skyffla in kiwi. Hahaha, lite mysigt var det ändå….men nästa gång åker jag dit själv. Eller med Andy.

Efter frukost var det Willys och veckans lätt ostrukturerade storhandling. Korv, köttfärs och yoghurt. Typ. Skittråkigt men skönt att ha det avklarat redan tidigt på förmiddagen.

Nu ska E2 klippa sig och så småningom sen är det kalastajm för henne och kompistajm för E1. Det lutar åt egentid för den här gamla mamman…. Kanske dags att avsluta Sons of Anarchy ikväll? Bättre sent än aldrig! Lite Mello ska väl pliktskyldigast klämmas in också!

”Ställ er här så jag kan ta ett kort på er” – hahahaha, fantastiskt resultat! Minimojjerna!