Fifty shades of purple…

Andra lagret lagt på ena sidan av hjulet. Målarverkstaden fick flytta in för plötsligt kom det lite regn. Andy tog Mille med sig i vagnen och drog iväg på en PW. Jag tackade vänligt men bestämt nej till inbjudan att följa med och stannade hemma med penseln i högsta hugg. Att försöka måla med en mycket bestämd treåring i hasorna är INTE att rekommendera…. Nu fick jag lite tid för mig själv och hjulet fick lite mer färg.

Fortfarande alldeles för lila för min smak. Ska rota lite i färggarderoben och se om sista strykningen blir med vår väggfärg till sovrummet. Den är lite mer gråbrun och kanske kan dämpa den hysteriskt lila tonen. Vi får se hur det ser ut när det skymmer….

Storbarnen är på cykelsafari in till stan för att köpa lite godis till kvällen. Det är förvisso inte lördag men det är sommarlov och imorgon ska de vara hemma istället för fritids som det egentligen var planerat. Får väl se hur det går när de där två ska hålla sams på hemmaplan en hel dag… Jisses, blir lite matt när jag tänker på det men de får försöka i alla fall.

Själv ska jag lägga mig i sängen och titta på Frikänd kl 21.00. Veckans bästa program tillsammans med MiM!

Det roar jag mig med en solregnig söndag i juni!

Ett svar på ”Fifty shades of purple…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.