Kryssning, fyllkajor och äntligen hemma!

Hemma igen. Herregud så skönt. På så många sätt. Mitt introverta jag blir fullkomligt dränerad på energi på den här typen av resor. Konstanta syskontjafs gör sitt till när det gäller energiläckage också. Men det har i stort varit en kul resa. För första gången har mina barn åkt på kryssning. De har fått prova på buffé, badat på en båt, beundrat utsikten, handlat i taxfree, spelat i automaterna, druckit några liter läsk och fått se en och annan fyllkaja. Det var påsklovskryss på Birka och väldigt mycket barn men givetvis en och annan partyglad kryssare fanns det ju också med…. Det var faktiskt ganska lugnt på båten men på bussen hem däremot var det nog några som inte borde ha druckit de där sista 23 ölen. Framme i Strängnäs trillade en gubbe av bussen. Bokstavligen trillade rakt ut ur bussen och slog huvudet i asfalten. Det verkade gå bra till slut men blodet rann och ungarna tittade storögda på. Jag ser det som en slags utbildning i vad för mycket alkohol kan ställa till med. Skräckpropaganda helt enkelt.P1060070 P1060074 P1060096 P1060099Solen sken på oss idag och vi gick en sväng på däck! Det satt en hel del folk ute och njöt av solen! Härligt.P1060121 P1060116

Nu är jag helt slut. Tröttare än vad jag någonsin varit efter en kryssning. Att partaja 24 timmar är ingenting jämfört med att hantera tre ungar där två önskar livet ur varandra mer eller mindre konstant. Puh. Hemma. Ljuvligt.

Andy tittar på kvalhockey och Modo ligger under. Det kan bli en deppig kväll i Gåsby om Modo förlorar. Jag lär dock inte märka det för jag kommer sova innan klockan slår halv nio.

Jag Ä L S K A R att ha två hela dagar kvar av helgen! Imorgon kommer min mamma ut och vi ska äta påskmat och bara vara. Storbarnen har hämtats av sin far och mitt stackars huvud och nerver ska få vila några dagar.

Tack för idag, slut för idag!♥

2 svar på ”Kryssning, fyllkajor och äntligen hemma!”

  1. Mycket har vi gjort med barnen när de var mindre men aldrig åkt kryssning! Förstår att det tog på krafterna… Och sist jag åkte kryssning (och enda gången jag gjort det) då infriades ALLA fördomar jag hade!
    Tur att du får vila upp dig två dagar till!

    1. Haha, ja det är sannerligen ett äventyr utöver det vanliga. Och ja, alla fördomar infrias varje gång!!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.