Träningsvärk och liten kaka!

Träningsvärken smyger sig på mer och mer…. Rumpa, rygg, axlar, lår. Lite varstans helt enkelt. Torsdagen har kommit och snart gått. Dagarna springer förbi och jag gör inte mycket annat än jobbar, äter, sover och planerar nästa dags matlådor! Det är mycket pyssel kring maten men det börjar klarna en aning i alla fall. Idag har jag ätit riktigt god mat till middag! Kyckling med paprika, bönor, fetaost. Lite grädde och in i ugnen. Hacka upp lite oliver och strössla över vid servering. Till det – kokta morötter och haricoverts. Det var RIKTIGT gott!!

img_9797

Till kvällsmål bakade jag havrekakor. Det låter mer avancerat än vad det var…banan, jordnötssmör och havregryn. In i ugnen och ut kom två små kakor. Även det riktigt gott!

Lite nya favoritrecept! Imorgon fredag och vägning…. Hualigen! Med tanken på antalet mål och mängden mat jag äter så känns det inte som det finns en chans i världen att man faktiskt kan tappa kilon på det här!! Återstår att se…. Jag intalar mig själv att jag först och främst vill forma om mjukglassen (dvs kroppen) lite men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte ville tappa 5, 10, 15 kg också. Men DET lär inte gå på en månad eller två så jag lär väl få boka upp mig på ett livstids medlemskap hos Olga om det någonsin ska bli verklighet….