Mediokert resultat och det här med att hålla humöret upp….

Dag elva…träningsvärk och lite trist invägning. Minus ett kilo sen starten förra veckan. Lite mediokert resultat kan jag tycka på 1.5 vecka men jag ska inte deppa ihop över det utan försöka hålla humöret uppe och köra på. Förra lördagen var det fest och det lär väl ha påverkat kroppen en aning. Alkohol och massa mat brukar göra det. Imorgon är det ju fest igen så nästa veckas resultat lär väl inte heller göra att jag hoppar och jublar MEN nu har jag ju kommit igång med träningen så vem vet….

Idag är det i alla fall fredag och solen skiner från en klarblå himmel. Rena högsommarvärmen ute. Ett par timmar kvar innan det är dags att checka ut – kämpa!!

 Den här vyn möttes jag och Milo av när jag lämnade honom på dagis förskolan i morse. Är det inte helt magiskt så säg? Tänk att han får tillbringa dagarna i den här omgivningen! Inte helt fel…