Onsdagen kom och gick!

Kickade igång dagen med morgonträning – ett styrkepass direkt efter att klockan ringde. Sen frukost och iväg till Västerås för en heldag med kollegor från regionen. En riktigt trevlig dag. Jag hade med mig egen mellis och de andra skrattade lite åt mig när jag diskret fiskade upp små ost/kalkon/paprika-rullar ur väskan… Det fungerade i alla fall och jag kunde utan problem ducka både det rykande färska brödet OCH chokladen som plockades fram på eftermiddagen. Yay för mig!

Vi åt lunch på Agrill i hamnen. Jag provade en helt vegetarisk rätt med något slags sojaspett – tzay?! Det var hur gott som helst i alla fall! Dagens mattips om du nu gillar vegetariska alternativ! 

På vägen hem så stannade jag på IKEA. Är ju kraftigt på jakt efter skoskåp och har fått ett litet hugg på två skoskåp som jag hoppas kunna köpa loss innan jag hamnar på hispan. Skippade alltså att handla skoskåp idag och istället spontanhandlade jag en svart matta som nu hamnat under matbordet… Lite värmeljus fick givetvis följa med hem också!

Nu TV, snart sova. Imorgon är det visst redan torsdag, snart har ännu en vecka rusat iväg…