Cirkus Gåsby!

Dag 17 med Mammafitness och dagarna rullar på i rask takt… Fick frågan häromdagen hur det går och det fungerar bra tycker jag. Åtminstone sett till att följa kostschemat efter bästa förmåga. Det är inte alls speciellt komplicerat och när man börjat hitta lite favoritrecept så går matlagningen snabbare också. Ingen annan i familjen vågar joina mig när det gäller maten så det blir dubbla middagar här hemma men så får det väl vara tills de kapitulerar. Andy lagar mat till honom och barnen när han kommer hem och sen när jag ramlar in så får jag fixa mitt. Inte så socialt men vi äter ju knappt tillsammans ändå eftersom alla har olika tider/träningar mest hela tiden.

Imorgon är det fredag och det tänkte jag fira med bananpannkaka till frulle – om jag hinner steka på dem innan jag drar till jobbet. Annars får det vänta till lördag och söndag! Så sjukt gott…. Imorgon kväll kommer storbarnen också så då drar Cirkus Gåsby igång på riktigt igen!

Nu är det höst på riktigt! Officiell höstmånad, september, och nu ser jag fram emot tända ljus, sol, krispig kyla, mysiga höstkläder och brasa. Lagom mycket mörker, regn och blåst hör också till! Höst ♥ Gåsby

Nu en garderobsräd inför morgondagen, sen sova!!