Vad hände egentligen 2016?

Nu är det snart över. 2016 har kommit och snart gått. Helt galet. Tiden går så snabbt och så sakta på samma gång. Jag minns knappt vad som hänt det här året. Det absolut största för mig personligen och för oss som familj är nog att vi sålt Gåsby. Det trodde jag ju liksom aldrig…. Det är det som sticker ut allra mest under 2016! 

På andra plats kommer nog resan till värmen i november. Två långa härliga varma veckor med sol och bad tillsammans med hela familjen. Andy fyllde 30 år och delar av hans familj överraskade och dök upp vid poolen. Varma minnen!

Resan till London i maj var en annan fantastisk tripp som jag också minns väl. Strålande sol och vi gick flera mil om dagen. Tror vi checkade av de flesta turistprylarna och mellanlandade på en och annan pub också!

Kidsen har ju också växt så det knakar. Helt nya utmaning som kommer med åldern… Herregud, så enkelt det är när de är typ 2 år och man vet var man har dem – större delen av tiden i alla fall. Nu är det tvärtom – tiden de tillbringar hemma med sin gamla mamma krymper i rasande takt!! Min roll just nu är chaufför och bankomat. Men det är väl precis som för de allra flesta… Tonåren alltså. Håll i hatten, det är en bergochdalbana utan dess like!

Det var några snabba reflektioner kring 2016. Så mycket mer har ju så klart också hänt… Bröllop, ny lillkusin, fantastisk fest i augusti, nytt hus…♥  Några nyårslöften tror jag inte jag ger mig på i år! Jag brukar lova ungefär samma saker varje år och det verkar ju inte funka så värst bra eftersom jag alltid återkommer till samma löften. Så nästa år får det bli som det blir helt enkelt!

Förra årets reflektioner hittar ni här!

Själva nyårsafton firar vi hemma bara vi i familjen. Det har varit en halvkrasslig vecka där alla barnen haft någon släng av feber och förkylning. Nu verkar det gå åt rätt håll och alla är på benen igen – får hoppas att även jag och Andy håller oss friska nu! Vi har köpt bingolotter, hoppet om storkovan lever ett tag till!

Det blir en två-rätters middag där huvudrätten består av oxfilé, potatistårta och rödvinssås. Till efterrätt satsar vi på Gino. Jag hoppas det kommer smaka bra!

Men nu. Fredagskväll och julen ska kastas ut – så när som på granen som fortfarande är så fin att den får stå några dagar till! ♥