Skatbo, grannsämja och helgvibb!

Dagarna tickar på. Det har varit en lång och intensiv höst/vinter med en massa saker som snurrat runt i huvudet. Nu känns det att våren är på ingång och ljuset är verkligen välkommet! Vi har bott här i ett par veckor nu och jag stormtrivs. Tänka sig. Jag stormtrivs trots att jag är omgiven av grannar, bussar och bilar. Hahaha! Träffade en pratglad granne häromdagen som påpekade att ”ni har ett skatbo i trädet”. Det var väldigt uppenbart att hen tyckte att skatboet skulle väck. Något jag håller med om men nu blev det plötsligt lite mer akut – man vill ju värna om grannsämjan! 🙂 Behöver en kvast, en stege alternativt ett smidigt barn som kan klättra upp i trädet och peta ner det begynnande skatboet. Ska skicka upp E1 där i helgen! Fortsättning följer….

Medan E1 rensar trädet så ska jag nog ta tag i uterummet i helgen! Städa och ställa i ordning. Ut med mattor, dukar, kuddar, plädar och blommor. Så jäkla skönt att ha ett TAK över huvudet även när man är ”ute” – vi har skjutdörrar och fönster så det går att släppa in (nästan) hur mycket luft som helst! Just nu är det KAOS!

Idag blev det middag vid köksön i sällskap med några spretiga tulpaner. Mille och Andy hade redan ätit när jag kom och storbarnen är hos sin pappa ikväll. Lugnt och stilla alltså!

Imorgon är det fredag igen och det ser jag fram emot! Plock och fix på hemmaplan lär hålla oss sysselsatta hela helgen.

Fredag. Jag är redo!