Dag två i Wallanderland!

Imorse tvingade jag med mig Sr & Jr Sollén på en liten förmiddagsutflykt. Jag skulle ljuga om jag sa att de var exalterade…

Vi startade med en fika på Olof Viktors Café, jag åt den största biten morotskaka som jag någonsin skådat! Därefter drog vi vidare till Ales stenar som var något alldeles extra! Alltså jag älskar sånt – vidder, stenar, himmel och hav!! När vi var på Öland för ett par år sen tvingade jag Andy att ta den lilla grusvägen längst havet och sen fotade jag allt jag såg medan han väntade i bilen 😂.

Jag skulle lätt kunna åka tillbaka till Ales stenar för att tajma en solupp- eller nedgång! Men då får jag nog åka själv…

Lite molnigt men varmt och skönt! Nu kör vi stughäng, det verkar vankas fotboll också?! Imorgon blir det Stenshuvud (om vädret är OK) och möjligen en pizza vid vägs ände!