Dag tre och nu vill jag flytta hit…

Alltså det är sååå fint här! Allt. Ljuset, färgerna, kusten, sanden, himlen – allt! Påminner om engelsk landsbygd och jag älskar ju som bekant Morden i Midsomer så detta är ju himmelriket för mig! Stockrosor överallt!

Vi startade med Sandhammaren och styrde sen vidare mot Stenshuvud. Mycket promenerande och storslagen natur!

Solen sken på oss och det blev riktigt varmt! Vi skulle sen äta pizza här:

Men det var vi INTE ensamma om och det var tvärfullt. Vi försökte ringa men kom aldrig fram så det var inte direkt oväntat. Riktigt mysigt ställe i alla fall… vi drog vidare in till Kivik och åt på något lokalt pizzahak och det var rätt OK det med! På vägen hem fick vi tips om Hylkegården så där fick det bli en fikapaus, även det ett supermysigt ställe väl värt att stanna på!👍🏻

Nu stughäng! Imorgon är sista dagen och då ska vi ta med Milo på en utflykt som jag tror han kommer att gilla… Ledtråd: skuggslem