Officiellt i v 40!

Nu är det nedräkning på allvar… Går in i v 40 idag och har alltså allt mellan 1-3 veckor kvar sen är det dags för bebis att anlända! Inte en känning så långt ögat når så det är nog bara att bita ihop och härda ut ett tag till…

Jag beklagar mig en hel del för dem som orkar lyssna men har nog i det stora hela haft en relativt OK graviditet. Är betydligt mer svullen än vad jag var vid de tidigare graviditeterna men förutom det så inga direkt krämpor.

v 37

v38

Tror inte man kan bli så mycket större än så här! 🙂

Nu ägnar jag dagarna åt att ta det lugnt och må bra! Imorgon är planen att ta mig till IKEA Västerås med C och lilla Hugo. Kanske några varv på IKEA kan sätta fart på kroppen… Skulle behöva köpa, förutom de obligatoriska ljusen, en madrass och lite sängkläder till spjälsängen!

Helgen har varit lugn, hemmakväll i fredags (Andreas hade seriepremiär i hockeyn och kom hem sent), i lördags var vi runt och handlade lite bla i Tuna Park. Slutade med lite hämtmat hemma hos C & T. Trevligt och lagom ambitiöst. Igår åkte vi till Örebro för att gratta Jossan, Andreas lillasyster, som fyllt år! Fick med oss lite presenter hem till bebis också  – alltid lika kul!!

Ikväll blir det nog ett långt, varmt bad följt av Hollywoodfruar på TV! Måste ju se vad Gunilla ska lyckas med ikväll?

Ska förresten packa den där omtalade BB-väskan också…åtminstone plocka ner lite saker till bebis!

Tack och hej!